Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 30 nowych miast i miejscowości z Play Online Reply To: 30 nowych miast i miejscowości z Play Online Reply To: Reply To: 30 nowych miast i miejscowości z Play Online

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135890

@Lucek. Bezsens. Wszystko co napisałeś mogę obrócić w twoją stronę i nadal nie dojdziemy do porozumienia. Jak nie możesz znaleźć jakieś informacji, na którą się powoływałem to poproś a podam tobie linki do odpowiednich stron.

Tylko dla wytrwałych!:

Lucek ~Lucek To że Ty uznałeś coś za nadinterpretacje nie oznacza , że tak faktycznie jest, zwłaszcza ze sam z lubością posługiwałeś się nią.

To że TY napisałeś o tym że Play i Polkomtel, są partnerami i z tego względu nie będą ze sobą konkurowali, nie oznacza że faktycznie tak jest . A wystarczyło nie przeinaczać mojej wypowiedzi i napisać partnerzy w cudzysłowie.

To, że TY masz własną interpretację partnerstwa (w biznesie) nie oznacza , że tak jest. — 100% zgody. Partnerstwo w biznesie to nie to samo co partnerstwo ogólnie pojęte, tak jak cytowałem z SJP.

To że TY piszesz o nie szyfrowaniu plików Excela, nie oznacza że tak faktycznie jest. Szczególnie, że podałem tobie źródło takiej informacji.

Tak, to że przeglądałem mapy zasięgu nie oznacza, że znam je z autopsji. Ale mówią one o tym, że operator praktycznie gwarantuje zasięg w takich lokalizacjach (tylko pamiętaj, że na zewnątrz budynków i nie bezpośrednio za przeszkodami terenowymi).

To ze Ty uznałeś się co najmniej za samozwańczego analityka rynku telefonii komórkowej oraz szefa firmy, nie oznacza że nim jesteś.

To że Tobie nic się nie kojarzy z Baucem ,nie oznacza, że innym także, co usiłowałeś wmawiać.

Cytat: "To , ze masz ambiwalentny stosunek do przestrzegania prawa nie oznacza ,ze tak ma być.". Nie mam ambiwalentnego stosunku do prawa, gdyż staram się je przestrzegać (nawet na drodze nie przekraczam ograniczeń prędkości ponad 10km/h). Jedynie w tej sprawie nie zostało udowodnione ponad wszelką wątpliwość, że złamanie prawa nastąpiło i to próbuje tobie cały czas wyjaśnić!

To, że w złej jakości połączeń w Playu (sam o kilku przypadkach pidałem) zauważam przede wszystkim aspekt techniczny związane jest z moimi zainteresowaniami i częściowo wykształceniem (co prawda miałem tylko na 1 semestrze wykłady o sieciach w tym także GSM, ale jednak co nieco "liznąłem").

Cytat: "To że z przekąsem usiłujesz pouczać innych o możliwościach jakie dawno wykorzystują(roaming) …". To akurat była jedynie dobra rada. Czy faktycznie w roamingu Plusa także masz problemy z połączeniami? U mnie to zawsze pomagało.

Powtarzamy się po wielekroć (ja świadomie) – bo niestety w KAŻDYM temacie manipulujesz i motasz . Ale to Ty swoim FAKTYCZNYM zadufaniem i narażasz się na śmieszność.

Pod tym mogę się podpisać rękoma i nogami.