Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › Nie będzie spokoju na polskim rynku komórkowym › Reply To: Nie będzie spokoju na polskim rynku komórkowym › Reply To: Reply To: Nie będzie spokoju na polskim rynku komórkowym
Lucjanie nie chcę mi się polemizować z twoimi wywodami to nie ma sensu.Chcesz być "GURU" dla małolatów to bądź ale nie wygrasz.Dawno temu jak srałeś w pieluchę powstała sieć IDEA, też było dużo pomówień opluwania i nie prawdy "chujowa jakość,słaby zasięg" i inne pierdoły wypowiadane może przez twojego brata?Po zbudowaniu infrastruktury jest w 3 dominującej.I kto by pomyślał dawno temu że tak może być?!Za 3 lata będziesz może dilerem Play walił setki umów i wtedy pod innym nickiem opisywał co to za cud z tego Playa.Prawda jest taka chodzi o jak najlepsze warunki i stawki dla ludzi a nie dla CWANIAKÓW takich jak ty co tracą kasę przez nowicjusza jakim na razie jest Play.Ja i inni popieramy jak ceny idą w dół i w dupie mam(y) czy obniżki wprowadzą Heyah, Plus,Orange czy czy inne dziadostwo!Telefon służy do dzwonienia a nie pieprzenia jaka to sieć jest fajna, cena za min. jest ważna bo ona kieruje ruchem i rynkiem.Jak nie pojołeś to wypisuj nadal pierdoły w swoim stylu,ale pamiętaj 3 mln. w Play nie zrobiły się z niczego.Szkoda że nadal odpisując nie chcesz się pochwalić gdzie i dla kogo działasz jak to pisałeś dajesz pracę tylko za ile .Śmiech i tyle Trolu zaciemniony.