Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › 45 gr do Play w mBank mobile › Odpowiedz na: 45 gr do Play w mBank mobile
a ja nie wiem jeszcze czy zauwarzyliście, jaki teraz mbank mobile ma fajny dostep do netu przy tych wydluzonych terminach. Kupujesz starter, ladujesz za 100 zł i masz na 10 miesięcy konto ważne.W miare potrzeby wlaczasz sobie pakiecik 5 zł za 100 MB. WTEDY KIEDY POTRZEBUJESZ.
Dajmy na to że wsadzę taką kartę teraz do lapka (początek sierpnai i zaladuje za 100 zł). W tym miesiącu są wakacje wyjechałem i akurat potrzebowałem neta. No to właczylem sobie 3 pakiety w sumie 300 mB. We wrzesniu wrocilem i stwierdzilem, ze internet mam w domu wiec po cholere mi te pakiety. No to nie kupilem zadnego. No ale w pazdzierniku wyjechalem na weekend w gory tak na 2 dni … akurat sie 100 mega przydalo wiec kupilem jeden pakiecik. W listopadzie znow siedzialem w domu. W grudniu wyjechalem na sylwestra na kilka dni … znow 300 mega wlaczylem … ale potem do marca nie ruszalem sie juz z domu i nie korzystalem wogole …. W kwietniu ciagle mialem na koncie 60 zł … ale pojawila sie lepsza oferta …wystawilem wiec karte na allegro i sprzedalem za polowe wartosci doladowania, czyli 30 zl (mysle ze realna cena).
Minelo 9 miesiecy … internet mialem WTEDY KIEDY CHCIALEM … Wydałem w sumie 75 zł (100 na doładowanie + 5 zł za starter – 30 zł zwrot z allegro).
Nie wiem jak wy, ale ja wlasnie tak rozumiem MOBILNY inernet….
Jedyna wada oferty to limit 300 MB na miesiac (a w zasadzie 320 MB) na miesiac.