~tl111 Mimo twego nieusprawiedliwionego sarkazmu postaram się skomentować to w taki sam sposób , jak wiele razy komentowałem to wcześniej .
Primo: Otóż jedna nieprawidłowość ,nie usprawiedliwia następnej , jedno złodziejstwo-nawet usankcjonowane prawnie -nie usprawiedliwia innego – podobnego czy też nie – złodziejstwa . To chore myślenie godne prymitywnych ludzi wyznających zasadę "wet za wet".
Secundo: To jedynie słuszna sieć w swoich reklamach zaczęła się stroić w piórka obrońcy uciśnionych klientów innych sieci . Jej postawę mogę zrozumieć – odebranie klientów innym sieciom to jej być albo nie być na nasyconym rynku . Jednak wielu bezmyślnie uwierzyło w jej "charytatywną misję" . Dlatego też pokazuję tylko niezaprzeczalne FAKTY pozwalające jedynie słusznej sieci na tak agresywne poczynania .
Tertio: Pomoc nowemu operatorowi w starcie na trudnym rynku uważam za potrzebną i uzasadnioną . Przeciąganie jej nadmiernie w czasie , uważam za szkodliwe dla rozwoju tego rynku oraz chronionego operatora .
P.S. Temat już był poruszany wiele razy , brak nowych arumentów -widocznie masz nadzieję na sprowokowanie mnie – nic z tego . Niestety nie uważam juz cię za uczciwego dyskutanta – zbyt wielerazy kłamałes .
Finito