Start Forum Sprzęt Nawigacje GPS Lark FreeBird 50.1 Reply To: Lark FreeBird 50.1

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135892

Kol. Wariat nie mogę się bronić. Podałeś kontrargumenty, z którymi walczyć nie wypada. Szacunek dla Ciebie.

Masz rację z logiem firmy, z parametrami, z naciągactwem tzw. oryginałów. To wszystko prawda. I te cholerne ceny.

Jednak jakość wykonania (jakby nie patrzeć) inna – zazwyczaj lepsza. Co to znaczy: trwalsze luty, płytka drukowana z solder maską, stabilne mocowania. Niby niuanse jednak diabeł tkwi w szczegółach… Co do mojego marketingowego zacięcia – jestem tylko poszukiwaczem jakości. Jeśli się uda mam przyjemność (bądź nieprzyjemność) weryfikacji danej rzeczy. Kto lubi kupować kota w worku? Generalnie brzydzę się kapitalizmem w tej postaci, jaką mamy czyli dzikiej.

Brzydzi mnie kłamstwo i naciągactwo. Z góry przepraszam, jeśli moje teksty zostały tak odebrane. Nie chcę nikogo promować, nikomu lizać d… Chcę tylko prawdy. Strasznie trudno do niej dojść w dobie wszechobecnego kłamstwa, wymuszonych reklam i narzucających się ze swoim złomem marketingowców.

Dziękuję raz jeszcze za twoją kulturalną odpowiedź.

PS: nie chciałem, aby tekst z PC-em został tak dosłownie odebrany;) A firmówkę nawigacji możemy mieć już za 299zł. Oczywiście nie będzie to ekran 5 calowy, ale podstawowy sprzęt w solidniejszej obudowie.