Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Od jutra nowe ceny w PlayOnline na kartę (aktualizacja) Reply To: Od jutra nowe ceny w PlayOnline na kartę (aktualizacja)

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135630

Ja też nie mam żadnej ukochanej sieci … a żeby było śmiesznie nawet nie korzystam z internetu simplusowego… dlaczego? Bo mam telefon służbowy z pakietem 1GB w orange i mnie generalnie te wszystkie oferty nie bardzo wzruszają….

Jak dla mnie to co ma teraz simplus jest najbardziej sensowną ofertą mobilnego internetu… Dlaczego? Bo prawda jest taka, że na mobilnym internecie nawet przy HSDPA w praktyce sprowadza się do "podstawowych czynności"…. A szczególnie jak w play’u masz 1 megabit, który w praktyce, jak znam życie koło 1 megabita nawet nie leżał na półce w kiosku (choć nie sprawdzałem …)

To co ma play nadaje się tylko i wyłącznie dla osób, które nie mają innej alternatywy w postaci stacjonarnego internetu – po prostu, jak jesteś zmuszony to weźmiesz Play’a. To co ma simplus, jest natomiast bardziej UZUPEŁNIENIEM, do internetu stacjonarnego. Przynajmniej ja tak to widzę….

Jak dla mnie transfeorwanie GB danych przez internet mobilny to najzwyklejsza w świecie katorga i droga przez meke… i mowi to mieskzaniec warszawy, bedacy stale w zasiegu HSDPA…. Predzej bym sie tepa zyletka pocial niz zrezygnowal kompletnie z intenetu stacjonarnego na rzecz mobilnego.