Start › Forum › Sprzęt › Komputery i akcesoria › Acer prezentuje Aspire 7738 oraz Aspire 5738 (video) › Reply To: Acer prezentuje Aspire 7738 oraz Aspire 5738 (video)
Witam, czytam wasze komentarze i zupełnie ich nie rozumiem, jeśli chodzi o mój sprzęt to mam od 3 miesięcy ACER 5739G, z windowsem 7 64-bit na pokładzie oraz z Archlinux’em, odnośnie Winsowsa którego osobiscie nieznoszę, dźwięk jest na 9/10, tuba nic nie charczy, trzeszczy czy co wy tam macie, pracowałem w serwisie ACER’a i wiem jedno akurat do głośników nie można się tu przyczepić bo są naprawdę dobre, kwestią są sterowniki, a już wogóle nie mogę zrozumieć ludzi którzy narzekają że w Win Xp im charczy, bo tak naprawdę czy wogóle są stery do TUBY pod ten system ? No nie ważne w każdym bądź razie, w WIN 7 64-bit jest ok, oczywiście przy bardzo głośnej muzyce 100% i w której występuje "głęboki" bass będą charczeć głosniki bo nie mają takiego pasma przenoszenia, w linuxie niestety TUBA nie działa, brak sterowników,
Odnośnie samego laptopa to GF 240M daje bardzo dobrze radę, troszke przeszkadza głośna praca wentyli ale można się przyzwyczaić. Osobiście polecam.