Start › Forum › Sprzęt › Telefony – pozostali producenci i inne tematy › Telefony Dual-Sim › myPhone 8850 feeling z DualSIM i TV › Reply To: myPhone 8850 feeling z DualSIM i TV
słuchaj jeśli chodzi o SMSy to ciężka sprawa ja już się przyzwyczaiłem paznokciem spokojnie się pisze i nie trzeba wyjmować rysika
ALE jest małe ale po pijaku czyli w moim przypadku 4 dębowych lub 7 w barze nie dam rady napisać SMSa nawet rysikiem no nie jestem w stanie, wole zadzwonić
ekran nie jest tutaj termiczny tak jak iPhonie tylko dotykowy, trzeba tutaj paznokciem działać lub mocno naciskają ale to wszystkiego idzie się przyzwyczaić ;]
a z tą klawiaturą numeryczną to albo się nie da tego ustawić albo ja jeszcze tego nie rozgryzłem jak coś będę jeszcze to tym pisał ;] no chyba że nic nie znajdę
TELEFON jest zajebisty NIE jest to co prawda HTC czy może SE or NOKIJA ale i tak daje sobie radę
ładowakra od noki E51 pasuje to wejścia zewnętrznego a wejście orginalnie to nic innego jak samsung wiec jeśli telefon pada są proste rozwiązania ;] hehe