Anonymous
Guest
Liczba postów: 135886

Zapomnieliscie milosnicy nokii samsungow i innych badziejstw , ze my phone ma tv i odbiera bez jakichkolwiek zaklocen i wszedzie programy: 1 , 2 , 3 , polsat , tvn i puls 🙂 oraz ma radio które mozna właczyc bez zestawu słuchawkowego oraz radyjko ustawic jako budzik , nie wspomne o obsłudze 2 kart sim gdzie wygląda to o niebo lepiej niz w samsungach w których co chile przerywa albo cos sie pieprzy.

Tez kiedys byłem maniakiem nokii ale od modelu myphone 8830 zmienilem zdanie i juz kupilem 8850 i kupie kazdy nastepny , po pierwsze cena , cena za ktora w telefonie ma sie wszystko. powiecie aparat ! ja telefonem nie robie zdjęc od tego mam cyfrową lustrzanke , gps ! a po co mi w telefonie navigacja na tak małym wyswietlaczu , mam w samochodzie osobna mio 720 z duzym wyswietlaczem i wszystko na temat . Dodam ze przy myphonie 8830 i 8850 niech sie schowaja wszystkie nokie N , E a potem sony i samsungi. Na koniec dodam o baterii , w myphonie 8830 bateria wytrzymała mi 5 dni przy słuchaniu radia oglądaniu telewizji i bawieniu sie nim !!! pokazcie mi inny telefon markowy gdzie bawiac sie nim i dzwoniąc wytrzyma wiecej niz dzien !!