Start Forum Sprzęt Samsung Nowy dotykowy Samsung Avila (GT-S5230) Reply To: Nowy dotykowy Samsung Avila (GT-S5230)

Anonymous
Guest
Liczba postów: 136496

Poczytałem wasze komentarze troche i sie podłamałem… Weźcie w łapke instrukcje obsługi jak sami nie potraficie dojść do najprostrzych opcji 😛

Można zmienić, dzwięk smsów, jak i kazdy dziwke na dowolny (chyba poza dzwiekiem kalwiatury – są 2 do wyboru).

To ze wyskakuje Ci samo na pulpit "brak nowych wydarzen to moze byc wina softu od operatora ;]

Na tapete mozesz wstawić każde foto jpg o ile spełnia wyamgania rozmiarowe (najlepiej 720*400) albo składasz w jakims programie 3 fotki 240*400 w całość i masz tapete na 3 pulpity 🙂

Czasem może być słabszy zasieg o ile jesteście w takim miejscu ze jest słaby – dodatkowo na to wpływa to ze antena Avili umieszczona jest na dole tel i zakrywamy ją ręką..no chyba ze jakaś usterka sie wam tafila (która równie dobrze moze byc spowodowana softem, co rozwiąze jego zmiana ^^ )

A baterie radze zawsze jak najczęściej "formatować" tzn rozładowywać i ładowac do końca jak najczesciej. Mimo że NIBY te baterie prawie nie mają efektu pamieciowego to on jednak jest. Tak użytkowana bateria zawsze w moich telefonach trzymała bardzo długo. Np mam przerobionego przeze mnie k550 na w610i i uzywałem go całkiem sporo (muza, rozmowy,sms) – bateria trzyma mi ok 2 tyg 🙂