Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Dlaczego do wszystkich nie oznacza nigdy PLAY? (video) › Odpowiedz na: Dlaczego do wszystkich nie oznacza nigdy PLAY? (video)
~Kolec Kolejny raz popisujesz się brakiem logiki . Nie uda Ci się jednak odebrać należnych honorów PRAWDZIWEMU cesarzowi trolli , którym przecież nie ja jestem . Ty zaś mozesz być co najwyżej szeregowym trollem – ze względu na kiepski poziom argumentacji i merytoryczny i stylistyczny . TY i Tobie podobni przypominacie jako żywo partyjnych aparatczyków . Klamiecie nie mogąc zanegować oczywistych faktów . Zamiast RACJONALNYCH argumentów posługujecie się pomówieniami , aby zdyskredytować niewygodnego dyskutanta . Co prawda nie uzywacie określeń wroga ludu , ale bezmyślnie bronicie swego "boszka" jak owi aparatczycuy -socjalizmu . Czym bowiem różni się Twoje i Tobie podobnych wmawianie ,ze jestem pracownikiem jakiejkolwiek sieci . Potraficie to udowodnić ???? Potrafisz wykazać , gdzie napisałem nieprawdę – który to juz raz o to pytam ?????? Wstyd.