Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Jutro o przenoszeniu numerów w Play › Odpowiedz na: Jutro o przenoszeniu numerów w Play › Odpowiedz na: Odpowiedz na: Jutro o przenoszeniu numerów w Play
~Kolec Jak widac to Ty cierpisz na paranoję . Skoro nie możesz zbić tak prostych argumentów to kolejny raz wciskasz dyskutantowi nie wypowiedziane poglądy . Gdzie i kiedy pisałem , ze wielka trójca coś traci , kiedy ich żałowałem ? Nie potrafisz nawet zauważyć wtórny analfabeto ,że zawsze podreślam ,ze jest to oligopol z którym należy walczyć !!!!! Wiem że masz takze kłopoty z liczeniem więc wytłumaczę Ci jak dziecku . Te ok 50 mln to potencjalnie dzwoniący do sieci Play uzytkownicy telefonii komórkowej i stacjonarnej – bez noworodków . TY jednak wolisz posługiwać się plotkam i rzucaniem pomowień – więc racjonalna dyskusja z Tobą o MTR nie ma sensu .
P.S Co do cierpienia – cierpię ze smiechu , gdy ktoś "podnieca się oragstycznie"!? . Nawet ironizować trzeba umieć (-: Współczuję Ci przypadłości , która utrudnia Twoje kontakty z kobietami. Jednak zapewniam Cię , że nie wszyscy mężczyźni cierpią tak jak TY , podobnie jak Play nie jest "zbawicielem" na rynku telekomunikacyjnym .