Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Loteria Pusty SMS reklamowym blefem › Odpowiedz na: Loteria Pusty SMS reklamowym blefem
Ja takich chwytów nauczyłem się z Tv która powinna być przykładem. Mp. teleturnieje interaktywne. Prowadząca zapewnia, ze linia otwarta błaga biednych aby dzwonili i wzięli od niej pieniądze. Panikuje, ze w Polsce nikt nie zna rozwiązania. Daje zegar i 2 minuty do końca programu a program trwa dalej 15 minut, program jest przedłużany. Prowadząca fałszywie informuje o zaadach konkursu. Zatem skoro wielka tv jak np. POLSAT daje taki przykład ludziom stacja która i tak jest bogata a mimo to wyłudza wielkim podstępem ostatnie złotówki od emerytów, których tak oszukuje to czego wymagać od zwykłego człowieka skoro TV świecąca przykładem stosuje najbardziej okrutnbe chwyty. Chodzi mi o programy Wielka wygrana i Dziewczyny fortuny. I jeszcze jedno dają tam konkurs ułóż nazwę zwierzęcia z liter pise i prowadząca panikuje, że niemożliwe jest do ułożenia, że profesorowie nie znają odpowiedzi. A jest to tylko chwyt aby Ci najbiedniejsi myśleli, że jak ułożyli słowo to są jedyni w Polsce którzy znają odpowiedź i wykonują masę drogich połączeń. I CO NA TO SKORO BOGATA TV DAJ|E TAKI PRZYKŁAD??????