Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Zwrot kosztów i bonusy za przeniesienie numeru do Play Fresh Reply To: Zwrot kosztów i bonusy za przeniesienie numeru do Play Fresh

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135626

Kurde ale wy macie problemy. Ja się przeniosłam do Play i teraz mniej płacę, w plusie nie dość, że za te same pieniądze miałam tyle minut, co i nic, to do tego za samo połączenie z obsługą kl. biorą 2zł, gorzej jak zadzwonisz,a linia jest zajęta-a i tak płacisz… Można tak dzwonić do usranej.., wydać z 10zł, a linia dalej zajęta itp. Ja mając play nie przejmuję się czy inni dzwonią drożej do mnie czy taniej, jak sobie wybierają droższą sieć o ich problem, sami taką wybrali…Nie chcę być w Play to płacą więcej z własnej woli, nikt ich do tego nie zmusza. Ja mam telefon w play i jak mam sprawę to sama do kogoś dzwonię, bo mnie przy ich promocji na to stać:) moi rodzice mają inne sieci i płacą więcej na rozmowy ze mną, więc specjalnie ja do nich dzwonie:), żeby nie musieli tego robić:) i problem rozwiązany. Play daje tyle bonusowych minut obecnie, że mogę dzwonić do babci, cioci, stryjka, 30 kolegów i wiele na tym nie stracę:) przy abonamencie za 65zł można teraz dostać jakoś 500min przez rok na rozmowy do wszystkich sieci. Wybraliście sobie inne sieci i nie chcecie ich zmieniać, to płaćcie więcej na rozmowy z Play, to wasz własny wybór, nikt was do niczego nie zmusza. Macie sieci jakie robią takie numery swoim użytkownikom, bo chcą walczyć z konkurencją wasz problem, play walczy z konkurencją uczciwie, dając swoim użytkownikom bonusy a nie kary przy telefonowaniu do innych sieci:D