Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Rebranding na polskim rynku telekomunikacyjnym Odpowiedz na: Rebranding na polskim rynku telekomunikacyjnym

Anonimowy
Gość
Liczba postów: 137817

I jeszcze dodam, że wg mnie można byłoby świadczyć usługi, pod cenną, bardzo dobrze rozpoznawalną, nie tylko w Polsce, marką Era. I chyba, niby tak DT mówi, że szkoda tej marki- obecnie- "niszczyć". Jednak podejrzewam, że to tylko taka "wymówka". To znaczy dalej toczą się jakieś tam procesy z Vivendi, do tego ten kryzys i- z tego co wiem- DT za dużo w ur. nie zarobiło;) Może też mają na uwadze, że po rebranding’u (o czym wspominał na początku 2007r. prezes PTC, dr. Hartmann), będzie im trudniej wypromować nową markę, gdy agresywnie "atakuje" P4 (dla niektórych "mądrych" dodam, że tak nazywa się operator marki Play). Czy naprawdę chcecie, aby DT wydało kolejne, może nawet setki milionów, na rebradning?! Do tego będą mieć kolejny "legalny" powód do wywożenia kaski, tzn. jakiś tam procent od dochodów PTC za używanie, także "prestiżowej" marki, T-Mobile- tak jak to "wygląda" w przypadku PTK Centertel?! Ale to tylko moje zdanie…