Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Odpowiedź sklepów na brak simlocków (Aktualizacja) Reply To: Odpowiedź sklepów na brak simlocków (Aktualizacja)

Anonymous
Guest
Liczba postów: 136737

Panie Leo osobiście nie znam żadnego poważnego człowieka który zmienia karty w telefonie-ewentualnie kilku handlowców którzy dla zmniejszenia kosztów używają telefonów na dwie karty.Nigdzie nie napisałem że trzymam telefon dwa lata tylko, że takie jest założenia przy podpisaniu umowy. Piszesz, że po zalaniu telefonu kupujesz nowy-98% komisów i sklepów oferuje telefonu bez simlocka-a skoro kupujesz w salonie firmowym orange mając telefon w sieci plus to gratuluje podejścia. Nie pamiętam dokładnie ale pierwszy telefon miałem w latach 90-tych i przez tyle lat nigdy żaden nie odmówił posłuszeństwa i co najciekawsze dla Ciebie nigdy żadnego nie zalałem. Poza tym przeraża mnie Wasza wiara w gwarancje producenta:) tak jak już ktoś pisał 80% telefonów po trafieniu do serwisu dostaje kwit z opisem "wymiana płyty głównej …..koszt naprawy 500zł" Serwisy autoryzowane potrafią tylko zmienić oprogramowanie i nic poza tym. Serwisujecie w ASO jak sam zauważyłeś drogi Leo tylko dlatego że utracona została by gwarancja…nie wymaga to więc komentarza-nie każdy ma nowy samochód tak jak Ty…z czego wnioskuje że nie jest dla Ciebie problemem wyłożenie 50zł na simlocka ponieważ Cię stać.