Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Odpowiedź sklepów na brak simlocków (Aktualizacja) Reply To: Odpowiedź sklepów na brak simlocków (Aktualizacja)

Anonymous
Guest
Liczba postów: 136762

do bruno i innych znawców-inteligencją to raczej nie grzeszycie. Szkoda się rozpisywać w odpowiedziach na posty dzieci-może mi ktoś wytłumaczyć po co zdejmować simlocka? skoro mam umowę z siecią na dwa lata czy też inny okres, to przez ten czas używam chyba tej karty co? a jak ktoś ma inną? a po co – to dobre dla dzieci które mają 5 zł na doładowanie i zmieniają karty żeby było taniej. To jest po prostu chwyt marketingowy ERY a wielu z Was widzę uznało ich od razu za sieć cud. Dla mnie, a miałem umowę z ERĄ cztery lata – niestety trzymam się od nich z daleka. I proszę nie przedstawiać opinii o serwisach i komisach na podstawie jednego w jakiejś małej miejscowości gdzie serwisant wie tylko co to jest enter i śrubokręt-nie jestem serwisantem ale jak to w życiu są dobre i złe serwisy tak samo jak samochodowe-ILU Z WAS SERWISUJE SAMOCHODY W AUTORYZOWANYM serwisie? co Wam przeszkadza że ta sama część w sklepie obok kosztuje 4x mniej? przecież fachowa obsługa miło i przyjemnie naprawią co trzeba ….