Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Odpowiedź sklepów na brak simlocków (Aktualizacja) Reply To: Odpowiedź sklepów na brak simlocków (Aktualizacja)

Anonymous
Guest
Liczba postów: 136735

witam wszystkich rowniez prowadze punkt sprzedazy i serwis gsm Rowniez wpisalem sie do tego protestu gdyz dla mnie osobiscie bedzie to strata pieniedzy. Tak po prostu Zgadzam sie z faktem ze wiele komisow prowadza ludzie ktorzy powinni wypiekac pieczywo lub ukladac kostke brukowa lecz niestety takie czasy przyszly ze ludzie lapia sie roznych pomyslow zeby na zycie zarobic Fakt faktem najwiecej straci na tym wszystkim klient koncowy a nie my badz era Ci ktorzy rabia serwis porzadnie i fachowo wytrwaja bo juz zapewne od dawna tak jak ja maja stala grupe klientow ktorzy raczej ich nie opuszcza i nawet jesli bede zmuszony podniesc ceny to napewno nieznacznie. Era rowniez da sobie rade Nie ma sie co o nich martwic Z reszta teraz sie ludzie ciesza ze bez loka a za pol roku i tak przejmie ere tmobile i simlocki na bank powroca wiec to takie wskrzeszenie umierajacego a nie uklon do klientow. Co do serwisow autoryzowanych to raczej nie cieszylbym sie ta gwarancja Wszyscy doskonale znamy problem zalania i o ile faktycznie mocno zalanego telefonu nie ma sensu naprawiac bo i tak umrze za jakis czas o tyle sa telefony lekko zawilgocone na przyklad jakis styk tasmy i to juz wy7klucza naprawe serwisowa U nas kosztuje to 50 60 zl a drugi telefon 300-500 Czy to naprawde zdzierstwo ze kupuje tasme za 20-30 a z wymiana biore 50-60 Skoro uwazacie ze tak to przeciez tasmy sa na allegro a wkretaki w sklepach to po co do nas przychodzic Prawnik za porade bierze 100 za 5 minut i nikt nieprotestuje Od zawsze placi sie za wiedze tylko Ci ktorzy tej wiedzy nie maja najwiecej krzycza. Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz podkreslam wpisuje sie bo uwazam ze skoro oni nie daja zarobic mi to ja im rowniez ( przeciez my na starterze mamy 2 zlote a oni 7 – kto wiecej traci? ) Pozdrawiam wszystkich