Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Odpowiedź sklepów na brak simlocków (Aktualizacja) Reply To: Odpowiedź sklepów na brak simlocków (Aktualizacja)

Anonymous
Guest
Liczba postów: 136735

Witam jestesm serwisantem w malym miescie Czestochowa, jakos mnie nie boli to ze era sprzedajae bez simlockow zarobek na simlockach jest duzy ale jesli ktos jest dobry naprawde dobry to z samego serwisu jest w stanie bez problemow osiagnac podobne dochody, poswiecajac sie tylko jednemu ..ja nawet nie handluje telefonami bo nie mam na to czasu. Troche dziwią mnie wypowiedzi typu utrata gwarancji po simlocku, zepsucie telefonu simlockiem? Jesli jest sie profesjonalista to tak jak ja simlock a zakladam bezplatynie na miejscu a z uwalaniem? jeden na conajmniej 1000 sztuk i to pozniej sie okazuje w 96 % ze telefon byl wczesniej uszkodzony mechanicznie badz zalany. Bardzo minie denerwuja wypowiedzi niektorych na tej stronie wascie sie za uczciwe zarabianie….?hmmm jak dla mnie jest to zwykla praca poswiecam jej prawie 11 godzin dziennie i jest to moje hobby przy okazji. Kazda praca jest dobra jesli ludzi nie oszukujesz a zarabiasz wlasna wiedza lub umiejetnoscia. Pozdrawiam normlanych ludzi …a Tym ktorym to przeszkadza powiem tylko jedno nie psuje nic tylko ten ktory nic nie robi..wiec moze sprzataja na ulicy bo tam chyba ciezko sie pomylic juz nie wspomne o lekarzach prawnikach policjantach? znacie jakas posade nieomylna?najlepszy lekarz to ten ktory ma najmnieszy cmentarz…