Start Forum Operatorzy Internet mobilny Polska premiera modemu ZTE MF636 tylko w ofercie iPlus Reply To: Polska premiera modemu ZTE MF636 tylko w ofercie iPlus

Anonymous
Guest
Liczba postów: 141094

A mnie bawią komentarze ludzi powiazanych z w/w siecią.Juz jako pierwsi wchodza i zachwalają jakież to cudenko i ze siec PLUS GSM to taka wspanialosc..Modem jak modem,inna siec tez go ma.Natomiast martwi dbalosc o takie szczegoly jak zatrudnianie analfabetow w swojej firmie.Kto jak nie sprzedawca powinien byc bardziej zorientowany,czy model modemu,ktory wlasnie wszedl do sprzedazy i nikt o nim tak naprawde nic nie wie-pracuje na platformie 32 czy rowniez 64bit??? Jakis gosc napisal,ze w pudelku jest instrukcja.Instrukcje,to owszem ma…ale zawsze jest tak,ze czyta sie ją w domu,po zakupie (tak samo jest z telewizorami,sprzetem rtv-agd itd) a nie w sklepie,przy zakupie.Niedouczony sprzedawca i tyle! Paradoks polega na tym ,ze testowalem internet bezprzewodowy roznych sieci,poniewaz duzo podrozuje z uwagi na wykonywana prace.I musze stwierdzic,ze Plus faktycznie jest dobry…na taką czworkę z plusem.Szalu nie ma,ale jest lepszy od innych,poniewaz pozyczajac i testujac modemy innych sieci od kolegow bylem w stanie obiektywnie stwierdzic ,czy to tylko reklama,pic na wode-czy faktycznie jest tak jak mowia sprzedawcy..ze to szybki,tani internet.Boli jeszcze cena za transfer danych….ale i to sie zapewne zmieni (tak kiedys bylo z cenami za polaczenia i sms ).Nie stac mnie bylo wowczs na telefon w plusie,wiec korzystalem z orange…wtedy jeszcze idea.No coz,napisalem sie i tyle mojego.Uwazam,ze dobierajac modem powinno sie wyprobowac kazda siec a dopiero potem zdecydowac sie na optymalne rozwiazanie a nie jak "ludzie plusa" piszacy tu…ze to najlepsze modemy na swiecie a siec wrecz cudowna.Panowie,wiecej powsciagliwosci a mniej reklamy…aż trąci od Was lizusostwem.Pozdrawiam wszystkich mobilnych internautow.GrandMasterSowa