Start Forum Sprzęt Pozostałe tematy Czy telefony stacjonarne są także niebezpieczne? Reply To: Czy telefony stacjonarne są także niebezpieczne?

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135629

Ja bym na miejscu kolegi tak się nie cieszył 🙂 problemem w szkodliwości pola elektromagnetycznego jest to… że JEST GO CORAZ WIĘCEJ WOKÓŁ NAS a o jego wpływie wiemy OFICJALNIE naprawdę niewiele! dziwi mnie, że każdy op musi mieć wywalony WŁASNY nadajnik na jak największej liczbie budynków! moze kiedyś np. UE nakaże współdzielić nadajniki – oczywiście wtedy wszyscy równomiernie pokrywaliby koszty utrzymania – tak jak dziś współdzieli się np. linie i studzienki TP – co byłoby dobrym pomysłem! Naprawdę nie będzie się z czego śmiać, jeśli za parę lat zaczniemy chorować na nieuleczalne choroby, albo staniemy się bezpłodni :/ takie historie już się zdażały – np. z wszechobecnym, zdrowotnym azbestem… NIE JESTEM PRZECIWNIKIEM TELEFONÓW KOMÓRKOWYCH – tylko naprawdę wkurza mnie to że dosłownie NA KAŻDYM DACHU – musi stać nadajnik każdego operatora, a większość osób musi mieć 2,3 a nawet więcej telefonów :/ że o wprowadzeniu WiFi ( sam używam :/ ) i WiMax nie wspomnę… do tego dochodzą np. fale GPS na 2,4GHZ, telewizja cyfrowa i masa innych mediów…