Start Forum Reply To:

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135807

TELEFON ZŁOM!!!!!!!!!! Nie polecam:( Dzisiaj testowałem go cały dzień. Co za badziew! W tym telefonie "w stanie zamknietym " nie można całkowicie zablokować klawiszy zewnetrznych jesli nie wyjdziemy do "ekranu wyjsciowego" i pozostaniemy w jakiejs funkcji menu. Jesli pozostaniemy w jakiejś funkcji menu i zamkniemy telefon to klawisze zewn. nie zostaną zablokowane a tym samym np. trzymając tel w kieszeni ,przy niefortunnym przypadkowym nacisnieciu 1 klawisza mozna NIECHCĄCY do kogoś zadzwonic – wybrac jakies połaczenie 🙁 JAk SE dopuscił do przeoczenia tak waznej funkcji to naprawde żenujące:(

(przy okazji sprawdziłem działanie blokady klawiszy w telefonie W910i i okazuje sie ze ma tą samą wade,..) Wyjasniam ,że blokada klawiszy działa po zamknieciu telefonu , ale musimy wpierw wyjść z menu. Co ciekawe – w telefonach NOKIA TYPU SLIDER w kazdym momencie – bedąc w dowolnej funkcji po zamknieciu telefonu nastepuje całkowita blokada wszystkich przycisków!!! 2- ga sprawa to aparat foto – poprostu dno!!!

Robiłem porównanie wykonanych zdjęć z W350i (oczywiscie na wyswietlaczach telefonow) Powiem tylko tyle ze W350i ma aparat 1,3Mpi i robi lepsze zdjecia niż G705i Ogólnie – telefon porażka – nie polecam 🙁

P.s. Zaznaczam że dotychczas byłem wielbicielem i zwolennikiem produktów i wyrobów SE !… CZekałem na ten telefon , byłem zdecydowany na jego zakup , ale po przetestowaniu tego telefonu jestem nim rozczarowany 🙁