Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nowy Tak Tak -15 groszy za minutę i Godzina za Grosze Reply To: Nowy Tak Tak -15 groszy za minutę i Godzina za Grosze

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135886

No i sztandarowy niewypał "SEKUNDY ZA ZŁOTE", bo tak powinno się nazwać tę ofertę. Fajnie, jeżeli będziemy sobie gaworzyć pełną godzinę, ani krócej, ani broń Boże dłużej, bo wówczas te grosze zamienią się w ciężkie ZŁOTE. Załączając tę usługę jesteśmy zmuszeni do ponoszenia za KAŻDE połączenie 0,99zł. Czyżby Era chciała zlikwidować SEKUNDOWE NALICZANIE w pre paid. Nawet załączenie poczty głosowej skasuje nam UWAGA 0,99zł. Nawet rozmowa 10 sekundowa (w stylu, już jestem pod drzwiami, nie dzwoń) skasuje 0,99zł. Nawet zamówienie taksówki, które wykonuje się leciutko w 20 sekund SKASUJE nam 0,99zł?!!! Czyli zrobimy sobie trzy króciutkie rozmowy po 20 sekund i ubędzie nam PRAWIE 3 ZŁOTE!!! To się nazywa nowatorskie MYŚLENIE, czy liczenie na kretynizm własnych użytkowników? Nie panowie, ja z pewnością nie przejdę z Happy do Nowego TT, bo to jest czysta strata. No i raczej wstyd mi byłoby przynawać się do przejścia na tak niekorzystną taryfę. Miano FRAJERA pozostawiam wam panowie z ERYTREJI. Ja tylko łączę się w bólu z tymi wszystkimi, którzy mają swoje DZIEWCZYNY, NARZECZONE i ŻONY w tak zadufanej w sobie ERZE. Czy tak trudno zrezygnować z części zysku, by na przykład jeden numer z ukochaną kosztował ok. 50 złotych? Naprawdę zależy wam, byśmy my ciągle monitowali do naszych lubych o zmianę operatora. Bo takie promocje to jedynie sobie w… możecie wsadzić. Rozczarowany.