Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › Biedniejsi kupują iPhone, by zaoszczędzić › Reply To: Biedniejsi kupują iPhone, by zaoszczędzić
Dydymus … spokojnie. iPhone jest na pewno produktem obok ktorego nie mozna przejsc obojetnie. I nie mow ze inne telefony maja to czy tamto, bo sam posiadam obecnie 3 modele z windows mobile i jeden z symbianem UIQ a iphone’a miałem i sprzedałem. iPhone ma sporo zalet i sposob jego obslugi mocno zamieszal na rynku… Jest naprawde prosty w obsludz i intuicyjny w przeciwienstwie do Windows Mobile. Dalej uwazam ze WM ma wieksze mozliwosci, ale powiem Ci szczerze, jako kilkuletni uzytkownik WM, ze mi sie po prostu juz nie chce grzebac i dlubac w telefonie, zeby to i tamto ustawic. Od tygodnia walcze z samsungiem Omnia i non stop napotykam na jakies schody … a bo wyswietlacz niestandartowy, a bo ten program chodzi tylko z telefonami HTC i trzeba rejestry pozmieniac, zeby na omni ruszyl, a to zmienianie parametrow glosnosci urzadzenia jest odkrywalne po wpisaniu *sekretnego* kodu, a to samsung wymyslil sobie niestandartowa wtyczke do sluchawek i trzeba dokupic przejsciowke… itd. itp.
W iphonie tych schodow jest znacznie mniej. Niestety, jak dla mnie niestety dyskwalifikuje go brak obslugi flash’a. Co mi po wielkim ekranie jak kazdy ogladany film musze rekompresowac… Rowniez niestety, chyba szybko sie go nie doczekamy.