Ja juz mam Playa za soba:) kiedys pialem z zachwytu ale po roku czasu tak sie spierdolil ten play ze to masakra, juz mnie wqrwiac zaczal, ciagle mnie rozlaczalo, nawet qrwa nie wiedzialem kiedy, patrze na traya a tam nie ma monitorkow!!!! Kurwica mnie lapala straszna, ten modem sie wycierpial bo niejeden cios na siebie przyjal. NIGDY WIECEJ MOBILNEGO NETU w PLAYU, to taka hujnia teraz ze szok!!! ludzie pokupowali i siec jest przeciazona!!! o 1Mb/s mozna zapokniec, a BTS Playa jest 800 metrow ode mnine. NIGDY WIECEJ PLAYA ANI ZADNEGO NETU MOBILNEGO!!! Szczegolnie teraz kiedy na osiedlu mam 2-ch dostawcow netu. Przedtem placilem 45 zl za 5 giga limitu i nierzadko sie zdarzalo ze musialem dokupowac limit, PARANOJA!!! ale ze mnie byl frajer..i do tego te opoznienia 500-700ms??!!! To jest skandal!!! Teraz place 65 zl i mam 6 Mb/s a od 23 do 11 100% wiecej, czyli 12 Mb/s. Zapierdala to to jak przeciag, 1.5 MB/s (megabajta/s)w nocy i 800 kB/s w dzien to norma, juz tak sie przyzwyczilem ze niewyobrazam sobie innego netu!! I teraz moge tylko wspolcczuc tym ktorzy sie pieprza z czyms takim jak play czy iplus… NIGDY WIECEJ!!!!
Reply To:2018-01-22T07:29:36+01:00