Start Forum Sprzęt HTC Test MDA IV (HTC Diamond) Reply To: Test MDA IV (HTC Diamond)

Anonymous
Guest
Liczba postów: 141081

Czytam wasze komentarze i aż mi łzy lecą z śmiechu…

Nie ma co porówbywać HTC do Iphona i Noki. Sam jestem uzytkownikiem Noki E51 i HTC Wizarda (przełomowego staruszka) mimo że produktów noki uzywałem od kąd pamiętam i E51 jest naprawde fajnym krokiem w przód do pięt nie doratsta dawno już nieprodukowanemu Wizardowi. Cały interfejs WM jest fenomenalny i o dziwo mniej zawodny od symbiana Noki. Symbian cześciej mi się zawiesza i ma jakies dziwne odpaly. Mimo to lubie uzywać ten telefon 🙂 Zas Iphon jest milowym krokiem w TYŁ w porównaniu do WM.

Plusami gadzetu Apla jest tylko inna technologia wykonania ekranu cała reszta nijak sie ma do możliwości przenośnych okienek. A jak czytam że bateria jest słaba itp to aż mi słabo, co z tego że Nokia trzyma 2 dni jak po podłączeniu jej do USB dzieje sie NIC 🙂 Jak dla mnie wyroby HTC są naprawde najwyższej klasy (szczególnie te z klawiaturą qwerty)

Ten model wziąłem sobie na spróbowanie i jak narazie zaskakuje mnie jak najbardziej na BIG +