Start Forum Reply To:

Anonymous
Guest
Liczba postów: 135892

Mam ten telefon i jestem zadowolona.Po raz kolejny Nokia nie zawiodła mnie.

Symbian w porównaniu do Windows Mobile_ktoś tu poruszył ten temat.Wiem coś o tym,miałam HP Ipaqa 214,to totalna porażka.Większość programów wogóle nie chce się wgrać,wyskakuje komunikat "ten program nie jest przeznaczony dla pocket pc",chociaż n.p. w internecie wyraźnie napisane jest że ten właśnie program jest przeznaczony na pocket pc.Masa wad.Czyli programów na Windows Mobile wbrew powszechnym opiniom jest na prawdę mało(w przeciwieństwie do Symbiana).Do Symbiana każdy program wgrywam w 5min.,i w takim czasie mogę go też usunąć bez żadnego problemu.Druga sprawa to w Windows Mobile przeglądarka internetowa nie pokazuje stron internetowych w pełnym układzie,tak jak w komputerze,tylko jest jakiś dziwny układ,wogóle pomyłka.W Nokiach od zawsze był normalny układ stron(w Nokii którą miałam dobre pare lat temu-N80-już był normalny układ stron,tak jak w PC).Także niech mi tu nikt nie porównuje Symbiana do Windows Mobile bo wiem co mówię.Symbian to prostota obsługi,szybkość i niezawodność,oraz masa ciekawych bezpłatnych programów do zainstalowania w 5min.

Jeśli chodzi o N95 8GB-jedyny minus to słabe wifi i z tego właśnie powodu chcę wymienić ten telefon na Nokię E66.Poza tym bez dwóch zdań,Nokia bije na głowę wszystkie pockety i iphony.Ta czy każda inna.