Start › Forum › Sprzęt › Samsung › Test Samsung SGH-U600 › Reply To: Test Samsung SGH-U600
mam go juz pol roku i jedyna rzecz jaka mnie denerwuje to bardzo wrazliwe "przyciski" na dotyk – na poczatku ale i teraz mi sie zdarza, ze zbyt latwo mozna zadzwonic do kogos – gorzej to polaczenie wylaczyc bo trzeba najpierw odblokowac.. zdarza mi sie to nader czesto pozno w nocy gdy ide spac a nie chce swiatla zaswiecac zeby nikogo nie obudzic, bo ekran daje duzo swiatla i wykorzystuje go jako latarke – i wtedy latwo nieswiadomie do kogos zadzwonic bo nie wiedzac mozna dotknac "przycisku" polaczenia lub wybierania – pisze w cudzyslowiu bo nie sa to przyciski a jedynie miejsca na dotyk – podobna sparawa ma sie z "przyciskiem" konczenia polaczenia (i jednoczesnie wyjscia z kazdej funkcji) – bo zbyt latwo sie go dotyka przy manewrowaniu joy-padem i wychodzi..
ale generalnie podoba mi sie to ze nie trzeba przyciskac a jedynie dotknac – jakas delikatnosc w tym jest..
pozatym telefon jest super – fajnie sie rozsuwa, ma dobry aparat i jakosc zdjec, ma wiele funkcji, dobry jako odtwarzacz i dobry jako przegladarka zdjec, plikow worda, exela i pdf oraz chyba pps o ile sie nie myle..jeszcze tego nie testowalem – poprostu bardzo dobry telefon – wymaga przyzwyczajenia (np. pisanie smsow – obsluga slownika T9) ale wynagradza to!! no moze bateria moglaby dluzej trzymac – ale niestety cos za cos jak jest mala to i za dlugo nie pociagnie… ja srednio laduje co 2 dzien w nocy i nie jest to klopotem..