Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Google. Jak działa najpopularniejsza wyszukiwarka internetowa na świecie? › Reply To: Google. Jak działa najpopularniejsza wyszukiwarka internetowa na świecie?
gratuluje artykułu.. pytanie gdzie można znaleść takie informacje?
korzystałeś z googla? 😛
Tutaj człowiek dowiaduje się jak mało wie.. korzysta się z tego co dzień, a nie można powiedzieć nawet co to dokładnie jest..
a clusty jest wyszukiwarką jakkolwiek ciekawą, niestety sporo jej brakuje do googla i nie moze na dzien dzisiejszy stanowic zbytniej konkurencji. sprawdziłem ilość odnalezionych stron dla wyszukiwanego "diablo 2", szukałem zwrotu jak najbardziej popularnego.. 5,466,794 – wynik clusty, dla google było to 6,600,000. clusty wyświetliło zaledwie górne 238 zaś google 1000 haseł.. poza tym szkoda że nie można ustawić opcji w zakładce wikipedii, i przez to możliwe jest tylko przeszukanie wyłącznie strony angielskiej. chyba że coś przoczyłem to przepraszam.
A jaką satysfakcję mają ci, którzy miast dodać normalny komentarz dopisują niecenzuralne uwagi o narządach płciowych i nie tylko??