Oceny internautów Liczba oddanych głosów: 76 |
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Chcę go!
Chcę go!
Chcę go!
Chcę go!
| Komentarze: 38 | Napisz komentarz | Zobacz wszystkie komentarze na forum >> |
RobinNiezarejestrowany |
Wysłano: 2012.05.17 15:26 Odpowiedz |
|
Witam mam GT-T310 karta pamięci nie chce mi się włączyć proszę o pomoc nie mogę Pamięci masowej |
rhfghNiezarejestrowany |
Wysłano: 2012.03.29 22:04 Odpowiedz |
|
ŚMIGAŁ BEZ ZARZUTÓW PRZEZ PÓŁ ROKU A PÓŹNIEJ ZACZĄŁ SAM DZWONIĆ DO LUDZI Z LISTY OSTATNICH POŁĄCZEŃ |
tgoNiezarejestrowany |
Wysłano: 2012.02.28 15:57 Odpowiedz |
|
Bardzo słaby telefor, sam dzwoni, sam wysyła sms-y do ostatnio wybieranego numeru, zacina się, ekran dotykowy reaguje na silny nacisk w porównaniu np. z Samsungiem, bezsensowny odtwarzacz muzyki, beznadziejne katalogowanie utworów i co mnie najmocniej denerwuje - telefon nie może smsować i odtwarzać muzyki jednocześnie. Za każdym razem jak chcę napisać smsa muszę wyłączyć odtwarzać i potem słuchać utworu od początku, co za kompletny debilizm. Telefon poza ceną i eleganckim wyglądem nie oferuje nic nadzwyczajnego. |
nieznajomaNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.11.22 07:49 Odpowiedz |
|
A ja mam ten telefon ponad pół roku i jest świeetny internet ma gadu mozna sobie sciagnac wysyla sms dzwoni i to mi wystarczy ;] |
alaoNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.11.07 17:59 Odpowiedz |
|
nie upujcie bez wifi |
patrycjapatiNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.11.03 13:27 Odpowiedz |
|
ja jóż go mam nie ma wi fi |
mdkNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.08.25 09:49 Odpowiedz |
|
Admin jest bez poznania takich telków, ma pojęcie tylko z natka i gościa zaraz poprostóu zdejme z forka bo nie jest pozytywny, narazie użytkownicy T310 |
MarcelNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.08.25 09:02 Odpowiedz |
|
Ten Telefonik byłby dobry gdyby nie to że się często zacina ma wady i to mnie denerwuje,wolałbym mieć lepsiejszy i z resztą jest do tyłka |
moroNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.08.18 15:51 Odpowiedz |
|
ten telefon cookie style jest bardzo dobry polecam !!!!pamięć jest pod baterią .wczoraj kupiłam córce za 300 zł jest zadowolona funkcja i obsługa łatwa .polecam !!! |
kacpiNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.08.11 14:32 Odpowiedz |
|
on kosztuje ponad 300 zł i planuje zakup podobają mi sie jego funkcje i wygląg i chyba go kupię |
BarbaraNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.08.01 19:45 Odpowiedz |
|
Właśnie kupiłam ten telefon i chciałam sprawdzić jego wszystkie funkcje. Niestety nie wiem jak włączyć radio - może ktoś mi podpowie, proszę! |
BarbaraNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.08.01 19:44 Odpowiedz |
|
Właśnie kupiłam ten telefon i chciałam sprawdzić jego wszystkie funkcje. Niestety nie wiem jak włączyć radio - może ktoś mi podpowie, proszę! |
PadaNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.07.29 19:00 Odpowiedz |
|
Hej w krótce kupuje se nowy lg cooki t310i style i czy jest no warty tego bardzo proszę i czekam za odpowiedziom |
NatalkaNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.08.06 11:03 |
|
HEJ : ]
Kiedy wlanczasz menu to nie masz tam tylko jednej stronki , tylko przesun palcem po menu i masz nastepna stronke i tam masz radio ; ) Ogolnie w tym telefonie sa trzy stronki MENU . ; P |
SpeedyNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.07.20 12:01 Odpowiedz |
|
ja mam ten telefon od wczoraj jestem nowym właścicielem a jak chcecie wiedziec to jak ktoś kabel usb chce do tego telefonu to niech kupi go od modelu nokia6303 bo pasuje idealnie a słuchawki to można każde podłaczyc wejście na kratę pamięci jest pod baterią |
wikiNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.07.08 10:35 Odpowiedz |
|
Mam ten tel. już ponad pół roku, jest bardzo łatwy w obsłudze, elegancki oraz wygodny. Ale jest również bardzo delikatny, i każde stuknięcie lub upadek powoduje widoczne uszkodzenia typu zarysowanie lub obicie, bardzo łatwo o zarysowanie ekraniku, Jest to spowodowane ''delikatną'' obudową...Więc poza tą "delikatnością'' jestem bardzo zadowolona z tego telefonu
A wejście na kartę pamięci jest pod baterią. |
showbabyNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.06.26 20:57 Odpowiedz |
|
ja na razie dużo o nim nie wiem , ale nie kabla USB i słuchawek tylko nie wiem czemu mieszczą mi się tylko 4 piosenki .... i pamięć pełna ... hmm nie wiem co robić...
JEST W OGÓLE JAKIEŚ WEJŚCIE NA KARTĘ PAMIĘCI ???? |
IrenaNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.06.18 06:27 Odpowiedz |
|
Spadł mi na ziemie tylko tyłem i teraz nie che się włączyć co zrobić? Proszę pomóżcie |
MonitaNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.06.10 18:33 Odpowiedz |
|
Ostatni telefon nokia mi się utopił i nie wiem czy warto kupić telefon LG Cookie Lite T310 , proszę doradzicie mi !! |
MonitaNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.06.10 18:32 Odpowiedz |
|
Ostatni telefon nokia mi się utopił i nie wiem czy warto kupić telefon LG Cookie Lite T310 , proszę doradzicie mi !! |
MisiaNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.05.12 17:33 Odpowiedz |
|
Ja też mam ten telefon. Ale jak tylko ktoś widzi że LG to mówi: "Ee... lipa" A ja nie wiem czemu... Czy z tymi telefonami jest coś nie tak? |
MiŚkaNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.04.19 14:34 Odpowiedz |
|
Czy ktoś wie jak włączyć zabezpieczenie na sms-y w tym telefonie?? |
KarolinaaNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.04.16 07:19 Odpowiedz |
|
Ja mam ten telefon. Do ,, kaczka '' - tak można ale chyba wtedy co jest pisanie odręczne. Wtedy rysujemy palcem i wskakuje nam literka wtedy można pogrubić czcionkę i jeszcze zmienić kolor jeszcze jest klawiatura dotykowa qwerty czyli jak na komputerze i jeszcze jak na zweykłym telefonie. Polecam ten telefon jest super.! :* |
NataliaNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.04.08 20:36 Odpowiedz |
|
to jest tak, mam go od tygodnia, nic mi się z nim nie dzieje, jest niesamowity
a co do Aparatu to on robi bardzo wyraźne zdjęcia ino jak zrobisz zdjęcie to widać takie nie nie równości i wg, ale tak jak naprawdę są super zdjęcia, wejdziesz w galerie to są takie zdjęcia jak z aparatu cyfrowego ; ) |
sonyNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.04.06 14:48 Odpowiedz |
|
ktoś wie czy wogóle jast do niego kabel usb?Szukam wszędzie i nie ma nigdzie hm... |
kamila Niezarejestrowany |
Wysłano: 2011.03.17 11:03 Odpowiedz |
|
wpadł mi do wody i tylko raz się włączył nie wiem co zrobić może wy poradzicie |
TygrysNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.03.18 01:28 |
|
Nigdy nie włączaj telefenu po zalaniu! Powinieneś go jak najszybciej rozebrać i wysuszyć. Jeżeli teraz się nie włącza to już jest po ptakach. Jak zaniesiesz do serwisu to od razu uwalą Ci gwarancje. Możesz go zanieść odpłatnie na naprawę. Pół biedy jak poszedł jakiś filtr, koszt przelutowania około 100 zł. |
natchNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.03.11 12:25 Odpowiedz |
|
bardzo słaba bateria, i zdjęcia byle jakie |
bum936Niezarejestrowany |
Wysłano: 2011.03.06 16:25 Odpowiedz |
|
mam pytanie, jak wyglada sprawa aparatu w tym telefonie? bardzo zalezy mi na tym, aby telefon robil wyrazne zdjecia, a zastanawiam sie nad kupnem tego lg. |
NatalkaNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.08.06 10:59 |
|
Czesc !
Mam ten telefon juz od ponad roku ..
Jest SUpeR ! : D
Bardzo, Bardzo latwy w obsludze !
A teraz odpowiedz na twoje pytanie czy robi wyrazne foty..
Chociaz ma aparat tylko 2.0 Robi zdjecia lepiej od aparatu w telefonie mojej kolezanki ktora ma aparat 5.0 !!
Robi bardzo wyrazne zdjecia ! Prawie jak aparat cyfrowy !
Jestem z niego strasznie zadowolona !
Serdecznie polecam ; ) ^^
|
Zwariowanaaa<3Niezarejestrowany |
Wysłano: 2011.03.04 16:20 Odpowiedz |
|
Ślicznyyy |
kaczkaNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.03.02 19:00 Odpowiedz |
|
witam, mam pytanie, czy w tym telefonie można zwiększyć rozmiar czcionki przy pisaniu sms? mam wade wzroku i szukam telefonu w dużą wyraźnączcionką, proszę o odpowiedź |
kNiezarejestrowany |
Wysłano: 2011.02.10 14:33 Odpowiedz |
|
Kosztuje 300zł więc jest tani i jest dobry. Sama już go mam więc wiem o nim dużo ____________________ |
+38 komentarzy. Przeczytaj wszystkie na forum |
![]()
|
|