REKOMENDUJ | DO ULUBIONYCH | RSS | NEWSLETTER
Nick: Hasło: Zarejestruj

Programy i pliki do pobrania
Download
Fotki
Fotki
Forum
Forum
Ranking stron
Na topie
Na topie
Gadżety
Gratis
Gratis
Użytkownicy
Userzy
Wersja mobilna
m.Telix.pl
Ankieta
Do czego potrzebny jest mi telefon?

Do telefonowania
Do wysyłania i odbierania SMS-ów
Do Internetu
Do odtwarzania muzyki
Do robienia zdjęć
Do szpanu
Bo wypada mieć
Inne

[ Wyniki | Ankiety ]
Głosów 1782
Forum - nowe wpisy
PROZAK Tylko filtr UMTS? Ale moje anteny przystosowane są do pracy w zakresie kanałowym 21-60 a w DVB-T do ...
PROZAK Zapowiedź piękna, ale znając życie w tym kraju to tylko sejm może zmienić tą uciążliwość otrzymywani...
Boca Ale miła niespodzianka, dopiero co skończyło się jedno podwójne, a już mamy następne;)...
Nowe fotki
karenPromyk nadzieiBrynekNa budowieplac sportowyPlac zabawPlac zabaw 2;)Co to?Poranek

Forum Telix.pl

Strona główna > Operatorzy stacjonarni > UPC rozszerza ofertę Telewizji Cyfrowej o 5 nowych kanałów
| Lista użytkowników | Szukaj | Statystyki

Nie jesteś zalogowany  
< Ostatni wątek   Następny wątek >
Nowy temat  Odpowiedź
Autor: Temat: UPC rozszerza ofertę Telewizji Cyfrowej o 5 nowych kanałów

Administrator

Posty 694

Wysłano: 10-03-2010 16:07
logo upcOd 11 marca oferta Telewizji Cyfrowej UPC zostaje wzbogacona o pięć nowych kanałów, w tym jeden w jakości HD. Abonenci zyskują dostęp do trzech nowych stacji Telewizji POLSAT (POLSAT HD, POLSAT Film i POLSAT Futbol), oraz muzyczno-rozrywkowego kanału ESKA TV.

Przeczytaj pełny artykuł: UPC rozszerza ofertę Telewizji Cyfrowej o 5 nowych kanałów

Niezarejestrowany

Wysłano: 10-03-2010 19:59
Cud pański!

Cytuj Odpowiedz

Niezarejestrowany

Wysłano: 10-03-2010 21:15
i wszystkim próbują wtrynić ten swój chello telefon, ile to ja razy muszę powtarzać tym panienkom co dzwonią z ofertą że nie chce telefonu a one ciągle swoje

Cytuj Odpowiedz

Niezarejestrowany

Wysłano: 11-03-2010 09:42
Jaki telefon? Telefon to ma TP. UPC nie ma mawet namiastki tego. Jakość tego ich voip jest beznadziejna. Co ciekawe inne voipy na laczu upc dzialaja bezproblemowo.

Cytuj Odpowiedz

Niezarejestrowany

Wysłano: 11-03-2010 13:29
Jakość telefonu UPC jest wyśmienita... To chyba masz jakis

aparat do bani albo udaj się do laryngologa

Cytuj Odpowiedz

Niezarejestrowany

Wysłano: 19-03-2010 00:09
korzystam z voipa betamax na laczu upc i nie ma problemu. Samo upc przyznalo mi rabat za nieprawidlowe dzialanie wiec to ty idz do laryngologa. A aparat to markowy sprzet i dziala dobrze.

Cytuj Odpowiedz

Niezarejestrowany

Wysłano: 22-03-2010 15:58
Umowa na anologową zakończyła mi sie juz sam nie wiem kiedy. W miedzy czasie była zmiana telewizora ( HD) a teraz przyszedł pomysł na zmiane na sygnał cyfrowy. Pakiety typu 5 telefonów , internet, kolacja mnie nie interesuja. Chce tylko telewizje w miare z normalnym abonamentem tzn. jakośc, typ kanałów, abonament.

Zaznaczam że jestem raczej za kablówka bo jakos nie chce mi sie ciągnąć przewodów od talerza itp sprawy.

Ogólnie rzecz biorąc , czy wogóle jest sens zmieniac na cyfrowy sygnał i wiazac sie nowa umową na rok czy dwa do przodu. Jaka jest różnica w jakości obrazu , oczywiscie pomijając te z sygnałem HD których i tak jest tylko 4-5. Czy warto ?

Cytuj Odpowiedz
Nowy temat    Odpowiedź