| Autor: |
Temat: UPC rozszerza ofertę Telewizji Cyfrowej o 5 nowych kanałów |
Kan
|
Wysłano: 10-03-2010 16:07 |
Od 11 marca oferta Telewizji Cyfrowej UPC zostaje wzbogacona o pięć nowych kanałów, w tym jeden w jakości HD. Abonenci zyskują dostęp do trzech nowych stacji Telewizji POLSAT (POLSAT HD, POLSAT Film i POLSAT Futbol), oraz muzyczno-rozrywkowego kanału ESKA TV.
Przeczytaj pełny artykuł: UPC rozszerza ofertę Telewizji Cyfrowej o 5 nowych kanałów |
|
Aster
Niezarejestrowany 
|
Wysłano: 10-03-2010 19:59 |
Cud pański! |
| |
luku
Niezarejestrowany 
|
Wysłano: 10-03-2010 21:15 |
i wszystkim próbują wtrynić ten swój chello telefon, ile to ja razy muszę powtarzać tym panienkom co dzwonią z ofertą że nie chce telefonu a one ciągle swoje |
| |
maniek
Niezarejestrowany 
|
Wysłano: 11-03-2010 09:42 |
Jaki telefon? Telefon to ma TP. UPC nie ma mawet namiastki tego. Jakość tego ich voip jest beznadziejna. Co ciekawe inne voipy na laczu upc dzialaja bezproblemowo. |
| |
ajlpo
Niezarejestrowany 
|
Wysłano: 11-03-2010 13:29 |
Jakość telefonu UPC jest wyśmienita... To chyba masz jakis
aparat do bani albo udaj się do laryngologa |
| |
maniek
Niezarejestrowany 
|
Wysłano: 19-03-2010 00:09 |
korzystam z voipa betamax na laczu upc i nie ma problemu. Samo upc przyznalo mi rabat za nieprawidlowe dzialanie wiec to ty idz do laryngologa. A aparat to markowy sprzet i dziala dobrze. |
| |
romek k
Niezarejestrowany 
|
Wysłano: 22-03-2010 15:58 |
Umowa na anologową zakończyła mi sie juz sam nie wiem kiedy. W miedzy czasie była zmiana telewizora ( HD) a teraz przyszedł pomysł na zmiane na sygnał cyfrowy. Pakiety typu 5 telefonów , internet, kolacja mnie nie interesuja. Chce tylko telewizje w miare z normalnym abonamentem tzn. jakośc, typ kanałów, abonament.
Zaznaczam że jestem raczej za kablówka bo jakos nie chce mi sie ciągnąć przewodów od talerza itp sprawy.
Ogólnie rzecz biorąc , czy wogóle jest sens zmieniac na cyfrowy sygnał i wiazac sie nowa umową na rok czy dwa do przodu. Jaka jest różnica w jakości obrazu , oczywiscie pomijając te z sygnałem HD których i tak jest tylko 4-5. Czy warto ? |
| |