zawiedziony
|
Wysłano: 07-01-2010 13:36 |
Telefon Butler 900 to lipa wyrzucone ok 200zł w błoto ma wiele mankamentów odradzam jego zakup
|
Waldek
|
Wysłano: 19-10-2009 18:18 |
A u mnie zestaw działa, zarówno telefon stacjonarny jak i słuchawka. Jedyny mankament to słaba głośność słuchawki. Żeby było jako tako trzeba ustawić na maksimum.
|
tel
|
Wysłano: 19-02-2009 12:29 |
nie działa słuchawka, więc w sumie jest to nie zestaw, ale jeden telefon, szkoda 
|
szczera
|
Wysłano: 02-09-2008 15:57 |
Zgadzam się. Telefon i instrukcja to jakś paranoja. Nie wiem co mam zrobić z tym fantem. Teleton bezprzewodowy nie działa !!!
Strzezcie się tego telefonu jak się tylko da !
Zastanawiam czemu firma nie reaguję i sprzedaje to g**** dalej.
|
maras
|
Wysłano: 06-05-2008 23:49 |
Z tego co czytam nie tylko ja mam niepowodzenia z tym telefonem.Myślałem ,że robię coś nie tak(nie działa słuchawka bezprzewodowa)-ale to chyba jakaś wada.
Pytanie tylko po co ktoś to sprzedaje i dlaczego dystrybutor nic z tym nie robi.
|
bingo74
|
Wysłano: 01-03-2008 11:26 |
co do stacjonalnego nie ma zastrzeżeń, natomiast nie działa słuchawka, proszę o podanie jak się włącza ten telefon bo jest pusty wyświetlacz, naładowany jest zgodnie z instrukcją i nadal nie działa, w instukcji ani słowa jak go włączyć:-((
|
ego
|
Wysłano: 07-01-2008 15:16 |
Chyba coś z tą instrukcją jest nie tak, nie można uruchomić słuchawki ani ustawić godziny, ten kto pisał instrukcję powinien chwilę pomyśleć nad tym, że telefon ma być używany przez osoby niedowidzące i słabosłyszące. Pomimo różnych prób i tak nie udało się nawiązać łączności pomiędzy słuchawką a aparatem bazowym. W sumie komplet jest zupełnie do kitu.
|
pajak37
|
Wysłano: 29-11-2007 10:53 |
Witam,zakupilem wczoraj ten model aparatu,odnosnie telefonu przewodowego,nie mam wielkich zaszczerzen,ale jesli chodzi o sluchawke ladowalem ja zgodnie z instrukcja 12 godz.ale nadal wskazuje ze jest nie naladowana,chcialem ustawic date,to zaczelo mnie laczyc z ostatnim numerem,czy przy telefonie przewodowym ma byc caly czas podlaczony zasilacz? Prosze o jakies rady na ten temat.
|
matuzalem
|
Wysłano: 17-05-2007 17:02 |
Instrukcja napisana dośc jasno,co z tego jak słuchawka nie funkcjonuje.Wszelkie próby uruchomienia słuchawki zgodnie z instrukcją są bezskuteczne.Początkowo ikonka antenki mrugała,po naciśnięciu klawisza wł./wył. dzwonka
wyświetlacz całkowicie przestał działac.Kto podpowie jak uruchomic sluchawkę?.
|
anonim
|
Wysłano: 12-04-2007 20:58 |
piszcie poprawnie instrukcje nie chrzaniąc, że sa poprawnie napisane a ja źle czytam,
; )
|
maar
|
Wysłano: 13-03-2007 20:58 |
Zestaw telefoniczny DECT - TOPCOM Butler 900 ze względu na specjalnie zaprojektowaną klawiaturę z dużymi przyciskami, duży i czytelny wyświetlacz oraz prostą obsługę jest przeznaczony szczególnie dla ludzi starszych i słabo widzących. W skład zestawu TOPCOM Butler 900 wchodzi aparat telefoniczny zintegrowany z bazą oraz dodatkowa bezprzewodowa słuchawka. TOPCOM Butler 900 umożliwia prowadzenie rozmowy w trybie głośnomówiącym zarówno z telefonu bazowego jak i ze słuchawki bezprzewodowej. Podłączenie dodatkowej słuchawki jest bardzo proste - sama nawiązuje łączność z bazą główną. Zestaw TOPCOM Butler 900 posiada szeroka gamę dzwonków polifonicznych i funkcję identyfikacji rozmówcy.
<br/>Funkcje: LCD, GAP, clip, tryb głośnomówiący, połączenia wewnętrzne, Caller ID, bateria
|