REKOMENDUJ | DO ULUBIONYCH | RSS | NEWSLETTER
Nick: Hasło: Zarejestruj

Programy i pliki do pobrania
Download
Fotki
Fotki
Forum
Forum
Ranking stron
Na topie
Na topie
Gadżety
Gratis
Gratis
Użytkownicy
Userzy
Wersja mobilna
m.Telix.pl
Ankieta
Do czego potrzebny jest mi telefon?

Do telefonowania
Do wysyłania i odbierania SMS-ów
Do Internetu
Do odtwarzania muzyki
Do robienia zdjęć
Do szpanu
Bo wypada mieć
Inne

[ Wyniki | Ankiety ]
Głosów 1786
Forum - nowe wpisy
Poll Dosłownie przed chwilą zrobiłem eksperyment. Wyjąłem wtyczkę od anteny z telewizora i wetknąłem w gn...
PROZAK Tylko filtr UMTS? Ale moje anteny przystosowane są do pracy w zakresie kanałowym 21-60 a w DVB-T do ...
PROZAK Zapowiedź piękna, ale znając życie w tym kraju to tylko sejm może zmienić tą uciążliwość otrzymywani...
Nowe fotki
yeesterkarenPromyk nadzieiBrynekNa budowieplac sportowyPlac zabawPlac zabaw 2;)Co to?

Forum Telix.pl

Nie jesteś zalogowany Ostatnio aktywny: 10-09-2010 08:55  
Wyślij odpowiedź
Nick
Wiadomość:
HTML jest Wył.
Emotikonki są Wł.
Kod BB jest Wł.
[img] Code is Wł.
Pogrubienie    Kursywa    Podkreślenie    Adres email    Cytat    Link    Obrazek    Film Youtube - wklej pełny link   

Wpisz kod z obrazka
Emotikonki

Wyłącz emotikony?
Wyłączyć kod BB?

Podgląd tematu

Wysłano: 07-01-2010 13:36

Telefon Butler 900 to lipa wyrzucone ok 200zł w błoto ma wiele mankamentów odradzam jego zakup

Wysłano: 19-10-2009 18:18

A u mnie zestaw działa, zarówno telefon stacjonarny jak i słuchawka. Jedyny mankament to słaba głośność słuchawki. Żeby było jako tako trzeba ustawić na maksimum.

Wysłano: 19-02-2009 12:29

nie działa słuchawka, więc w sumie jest to nie zestaw, ale jeden telefon, szkoda

Wysłano: 02-09-2008 15:57

Zgadzam się. Telefon i instrukcja to jakś paranoja. Nie wiem co mam zrobić z tym fantem. Teleton bezprzewodowy nie działa !!!

Strzezcie się tego telefonu jak się tylko da !

Zastanawiam czemu firma nie reaguję i sprzedaje to g**** dalej.

Wysłano: 06-05-2008 23:49

Z tego co czytam nie tylko ja mam niepowodzenia z tym telefonem.Myślałem ,że robię coś nie tak(nie działa słuchawka bezprzewodowa)-ale to chyba jakaś wada.

Pytanie tylko po co ktoś to sprzedaje i dlaczego dystrybutor nic z tym nie robi.

Wysłano: 01-03-2008 11:26

co do stacjonalnego nie ma zastrzeżeń, natomiast nie działa słuchawka, proszę o podanie jak się włącza ten telefon bo jest pusty wyświetlacz, naładowany jest zgodnie z instrukcją i nadal nie działa, w instukcji ani słowa jak go włączyć:-((

Wysłano: 07-01-2008 15:16

Chyba coś z tą instrukcją jest nie tak, nie można uruchomić słuchawki ani ustawić godziny, ten kto pisał instrukcję powinien chwilę pomyśleć nad tym, że telefon ma być używany przez osoby niedowidzące i słabosłyszące. Pomimo różnych prób i tak nie udało się nawiązać łączności pomiędzy słuchawką a aparatem bazowym. W sumie komplet jest zupełnie do kitu.

Wysłano: 29-11-2007 10:53

Witam,zakupilem wczoraj ten model aparatu,odnosnie telefonu przewodowego,nie mam wielkich zaszczerzen,ale jesli chodzi o sluchawke ladowalem ja zgodnie z instrukcja 12 godz.ale nadal wskazuje ze jest nie naladowana,chcialem ustawic date,to zaczelo mnie laczyc z ostatnim numerem,czy przy telefonie przewodowym ma byc caly czas podlaczony zasilacz? Prosze o jakies rady na ten temat.

Wysłano: 17-05-2007 17:02

Instrukcja napisana dośc jasno,co z tego jak słuchawka nie funkcjonuje.Wszelkie próby uruchomienia słuchawki zgodnie z instrukcją są bezskuteczne.Początkowo ikonka antenki mrugała,po naciśnięciu klawisza wł./wył. dzwonka

wyświetlacz całkowicie przestał działac.Kto podpowie jak uruchomic sluchawkę?.

Wysłano: 12-04-2007 20:58

piszcie poprawnie instrukcje nie chrzaniąc, że sa poprawnie napisane a ja źle czytam,

; )

Wysłano: 13-03-2007 20:58

Zestaw telefoniczny DECT - TOPCOM Butler 900 ze względu na specjalnie zaprojektowaną klawiaturę z dużymi przyciskami, duży i czytelny wyświetlacz oraz prostą obsługę jest przeznaczony szczególnie dla ludzi starszych i słabo widzących. W skład zestawu TOPCOM Butler 900 wchodzi aparat telefoniczny zintegrowany z bazą oraz dodatkowa bezprzewodowa słuchawka. TOPCOM Butler 900 umożliwia prowadzenie rozmowy w trybie głośnomówiącym zarówno z telefonu bazowego jak i ze słuchawki bezprzewodowej. Podłączenie dodatkowej słuchawki jest bardzo proste - sama nawiązuje łączność z bazą główną. Zestaw TOPCOM Butler 900 posiada szeroka gamę dzwonków polifonicznych i funkcję identyfikacji rozmówcy.
<br/>Funkcje: LCD, GAP, clip, tryb głośnomówiący, połączenia wewnętrzne, Caller ID, bateria